Rehau Geneo®
         Rehau Brillant
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
     
 
   
   
   
   
   
   
 

Kunststof kozijnen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten kozijnen. Het ene ontwerp is nog mooier dan het andere. Bij de kozijnen heeft u ruime keuze uit kleuren, maten en structuren. Wat ook belangrijk is voor de keuze van uw kozijn is het profiel. De kozijnen zijn in 3 soorten profielen verkrijgbaar:

Rehau Geneo®

Kozijnen uit de GENEO®-profielen zijn een unieke en progressieve innovatie. Ze overtuigen door hun  technologische voorsprong en hun prestatiekenmerken, die de huidige raamsystemen overschaduwen. 

 Brillant-Design --> Het designsysteem in de bouwdiepte 70mm voor de kwalitatief hoogstaande woningbouw. Rehau Brillant  

De thermische isolatie van ramen uit REHAU Brillant-Design is uitstekend. Zij garandeert een comfortabel woonklimaat, zelfs als de natuurelementen losbreken. Met een bouwdiepte van 70 mm en twee dichtingen stoppen de ramen van REHAU Brillant-Design tocht, stof en vocht.

 Character-Design 70 --> Het elegante 115mm-blokkadersysteem voor de Belgische en Nederlandse markt. Rehau Character 

We onderscheiden voor de Nederlandse markt twee kozijnprofiel vormen: Het vlakke kozijnprofiel met een diepte van 70 millimeter en het verdiepte kozijnprofiel van 115 millimeter diepte. Kenmerkend voor de vlakke kozijnprofielen is het vlakke aanzicht van de gevel.

Binnen de bovengenoemde profielen heeft u tevens nog een ruime selectie in uitvoeringen en kleuren. Voor meer informatie kunt u op het gewenste profiel klikken en dan kunt u ook de brochure downloaden. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.